Black Ice Series meets GORE-TEX®

Black Ice Series meets GORE-TEX®

Water-, winter- & weatherproof met Gaastra!

Een collectie geïnspireerd door een extreme sport: Ice Yacht sailing. Een stoere en snelle sport vol met adrenaline. Dit heeft zich vertaald in innovatieve High Winter items die klaar zijn voor zwaar winterweer; niet alleen water- en winddicht, maar ook ademend en stylish. Alle technische specificaties die je nodig hebt voor een epische dag op het ijs of in de verse poedersneeuw.

Black Ice Series 

Ieder jaar ontwerpt Gaastra een High Winter collectie voor de echte winter liefhebber. Dit jaar knal je letterlijk over het ijs of van de piste dankzij het frisse kleurgebruik in de collectie; van knalblauw tot knal rood en fel geel. Verder zijn er veel reflectieve details terug te vinden, hebben de jassen inside pockets, snow gaiters en volledig getapete naden. 

GORE-TEX® capsule collectie

Gaastra is dit jaar een unieke samenwerking aangegaan om de beroemde weeftechniek van Gore-Tex® in de High Winter collectie te verwerken. Deze capsule collectie, bestaande uit 3 mannen jacks en 3 vrouwen jacks met bijpassende skibroeken, zijn volledig waterdicht en dus ideaal voor extreem winterweer.

Gore-Tex® is een aantal jaar geleden al geïntroduceerd in de zeilwereld: de waterdichte stof functioneert zeer goed bij extreem gebruik en onder zware weersomstandigheden. De samenwerking begon op het moment dat Gaastra het contract tekende als officieel kledingleverancier van Team Brunel in de Volvo Ocean Race. Het ontwerp was hierin net zo belangrijk als de functionaliteit en technologie. Naar aanleiding van de succesvolle samenwerking heeft Gore-Tex® de samenwerking met Gaastra nu doorgezet in de casual sportswear collecties. Dit maakt de collectie functioneler dan ooit waardoor het goed past bij het credo ‘Fashion Follows Function'.

De techniek die Gaastra heeft gebruikt in de High winter collectie is de 2 laagse Gore-Tex®. Dit houdt in dat de kleding ontwikkeld wordt met Gore-Tex®-producttechnologie gecombineerd met duurzame water- en winddichtheid met een optimaal ademend vermogen. Dit maakt de High Winter collectie duurzaam met maximale bescherming en comfort.

#gaastrafashion

Over Gaastra

Gaastra is het  internationale nautische  lifestyle merk met performance en casual collecties voor heren, dames en kinderen. Het merk, opgericht in 1897, startte als innovatieve zeilmakerij in Sneek en is uitgegroeid tot een merk met internationale allure. Gaastra is partner van internationale zeilevents waaronder Les Voiles de Saint Barth en sponsor van professionele zeilteams als het Quantum Racing Team. Ook op nationaal niveau heeft Gaastra een prachtig partnership; het merk is sponsor van het Scheepvaartmuseum in Amsterdam. Gaastra is onderdeel van McGregor Fashion Group B.V. 

Voor meer informatie en afbeeldingen neemt u contact op met Joke Ploeg – Branding & PR – E: joke.ploeg@gaastra.nl – T: +31 (0)20 5038600 – M: +31 (0)6 10346824 –
www.gaastrastore.com


Online portal: http://gaastra.prezly.com/